Petale de Trandafir Liofilizate. Au aroma de trandafiri uscati si gust floral. Petalele de trandafiri imbunatatesc aspectul si gustul dressing-urilor pentru salata, al preparatelor din legume, salatelor, preparatelor din oua, carnii albe, preparatelor din peste sau fructe de mare si deserturilor. Cu florile liofilizate se pastreza pe tot parcursul anului, fără a vă face griji dacă este sezon sau nu. Cutie: 5 gr. Ingrediente: Petale de trandafir.
Bitartrat de potasiu. Pulbere cristalină albă fină. Proprietăti: Stabilizator si emulgator, previne cristalizarea zahărului. Mod de utilizare: Aplicati direct la rece si incorporati cu agitare. In combinatie cu bicarbonatul de sodiu, se realizează o crestere a volumului maselor de patiserie. Ajută la stabilizarea albusului batut spuma si a smantanii. Previne cristalizarea zahărului in prepararea caramelului. Cantitate: 1 kg.
Bucati de mango liofilizate crocante acoperite cu o peliculă de unt de cacao care il face rezistent la umiditate, ideal pentru iaurturi, inghetată sau sosuri fără a se inmuia. Liofilizarea este un proces de deshidratare rece, in care apa este aproape complet indepărtată din materia primă. Nu se utilizeaza caldura in procesul de uscare, esenta produsului este mentinută, din punct de vedere nutritional, păstrand valorile materiei prime la maximum. Recomandari de utilizare: inghetata, bauturi, produse de pat
Mix de Flori comesibile pentru decor Descoperă Mixul de Flori Comestibile Uscate Sosa. Adaugă culoare și rafinament preparatelor tale cu flori uscate de calitate superioară. Dorești să adaugi o notă de rafinament și eleganță preparatelor tale culinare? Mixul de Flori Comestibile decor de la Sosa, este soluția perfectă. Cu un amestec select de flori uscate, inclusiv gălbenele, albăstrea, trandafir roșu, lavandă și iasomie, acest produs va transforma orice farfurie într-o capodoperă vizuală și gus
Pectina NH pulbere pentru glazuri (napaj) pe baza de fructe Pectina este un Aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator si agent de ingrosare, prezent in mod natural in fructe, in special in mere, portocale si gutui. Pentru uz industrial, pectinele se obtin din mere si portocale. Produsul se prezinta sub forma de pulbere, fara gust. Utilizare: Se utilizeaza conform cantitatilor prevazute de retete, in special in produse pe baza de fructe, pentru ingrosare si gelifiere: sucuri concentrate, n
Agar Agar, denumit si Agar sau Geloza Agar Agar este un Aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, agent de ingrosare, gelifiere, de umplere si de aglomerare. Agar Agar, denumit si Agar sau Geloza, este un produs organic extras din alge marine rosii din largul coastei Japoniei. Creat in Japonia, in jurul anului 1660, sub numele de kanten, acesta este utilizat in alimentatie, avand rolul unei gelatine naturale. Agar Agar are o putere de gelifiere foarte mare si inlocuieste cu succes gelatin