Zephyr Ciocolata Alba 34% de la Cacao Barry. Ciocolata alba veritabila Zephyr este o ciocolata usor dulce cu o textura cremoasa si un gust puternic de lapte integral produsa din unt de cacao pur 100%. Ciocolata alba premium Zephyr este produsa din boabe de cacao din regiunea de vest a Africii, varietatea Forastero, si astfel obtinunduse o textura delicata si o aroma puternica de lapte. Ciocolata alba Zephyr este perfecta pentru modelare formelor de ciocolata, scufundare sau acoperirea dulciurilor de c
Ciocolata cu Lapte ALUNGA, 41 %, Cacao Barry Produsa din boabe de cacao din regiunea Ivory, varietatea Forastero, prin procesul inovativ Q-fermentation, aceasta este o ciocolata cu gust dominant de lapte si cacao. Ideala in combinatie cu: Fleur De Sel, Mango, Passion Fruit, Raspberry, Whisky, Honey, Caramel, Hazelnuts, NescafA instant, Espresso coffee. Recomandata pentru turnarea in forme (moulding), acoperiri (enrobing), tablete de ciocolata. Ingrediente : masa de cacao, zahar, lapte praf integral
Fabricat cu fulgi crocanti de biscuiti crocanti exclusivi de la Cacao Barry, Paillete Feuilletine, cu cele mai bune praline de migdale si alune si ciocolata cuvertura cu lapte. Pralin Feuilletine este un preparat delicios si crocant, gata de utilizare. Crema Pralin Feuilletine este ideala pentru umpluturi de praline, produse de patiserie, inghetate, glazuri, decoratiuni. Recomandat pentru : umplut bomboane, umplut entrement, ganaj, umpluturi diverse, praline. Ingrediente : zahar, fulgi fini din biscui
Ciocolata alba extrem de delicata, gust dulce subtil, textura fina si aroma intensa de lapte . Ciocolata Zephyr este un produs din gama Premium a brandului Cacao Barry, parte din grupul Callebaut . Reflecta un echilibru perfect intre gustul bogat de lapte si untul de cacao , combinatie care ii da o finete exceptionala. Se potriveste perfect in combinatii cu: Curry; Fleur de sal; Busuioc; Seminte de anason; Sofran; Menta; Ienupar; Nuca de cocos; Mango; Fructul pasiunii ; Visine; Mar verde; Grapefruit
Decor Cacao o Cacao pudra alcalinizata cu continut 20-22% grasime. Cacao pudra extra fina rezistenta la umezeala. Gama de cacao pudra Peformante, din care face parte produsul Decor Cacao, reprezinta o colectie de pudre de cacao atent selectionate, unice prin caracteristica acestora de a se potrivi perfect pentru dezvoltarea unor aplicatii specifice. Cu un continut de grasime care difera de la un produs la altul, cu pH-uri diferite si particulatitati tehnice precum insolubilitatea, aceasta gama ajuta C
Cacao pudra alcalinizata Plein Arome, continut de grasimi 22-24% , producator Cacao Barry Gama de cacao pudra Universelle, din care fac parte produsele Extra Brute, Plein Arome si Rouge Ultime, reprezinta o gama de produse dezvoltate pentru Chefs din intreaga lume , cu scopul de a avea la indemana o alternativa de incredere pentru uz universal. Una dintre pudrele de cacao emblematice ale producatorului Cacao Barry, Plein Arome se remarca prin profilul sau aromatic reconfortant si familiar. Aceasta p
Cacao pudra alcalinizata Rouge Ultime, continut de grasimi 20-22% , producator Cacao Barry Gama de cacao pudra Universelle, din care fac parte produsele Extra Brute, Plein Arome si Rouge Ultime, reprezinta o gama de produse dezvoltate pentru Chefs din intreaga lume , cu scopul de a avea la indemana o alternativa de incredere pentru uz universal. Fara indoiala, noul N 1 al producatorului Cacao Barry, Rouge Ultime este o pudra de cacao de origine Camerun, care completeaza colectia sa originala Universe
Cacao pudra alcalinizata Extra Brute, continut de grasimi 22-24% , producator Cacao Barry Gama de cacao pudra Universelle, din care fac parte produsele Extra Brute, Plein Arome si Rouge Ultime, reprezinta o gama de produse dezvoltate pentru Chefs din intreaga lume , cu scopul de a avea la indemana o alternativa de incredere pentru uz universal. Recunoscuta de bucatarii de top drept cea mai buna pudra de cacao din lume timp de decenii, cacaoa Extra Brute este ingredientul obligatoriu pentru toate rete
Cacao pudra alcalinizata Extra Brute, continut de grasimi 22-24% , producator Cacao Barry Recunoscuta de bucatarii de top drept cea mai buna pudra de cacao din lume timp de decenii, cacaoa Extra Brute este ingredientul obligatoriu pentru toate retetele tale. Cu nuante vibrante de maro-roscat, aceasta pudra de cacao extrafina superioara se remarca prin gustul echilibrat de ciocolata neagra imbunatatit de arome picante . O atingere de note lemnoase contribuie la armonia generala a acestui produs 100% ca
Produs din gama Premium Cacao Barry a brandului Callebaut. Gust intens de cacao cu un echilibru perfect intre gustul amarui si notele citrice. O noua generatie de ciocolata cu un gust intens si pur de cacao, datorat unei metode unice si noi de fermentatie, denumita fermentatie Q de catre producatorul de cioocolata Premium Cacao Barry. Produsa din boabe de cacao provenite de pe coasta Ivory, majoritatea varietatea Forastero. Se combina foarte bine cu urmatoarele arome: Vanilla, Ginger Bread, Ca
Produs din gama Premium Cacao Barry a brandului Callebaut. Este o ciocolata dark couverture cu un profil intens de cacao si cu note subtile de ierburi si arome fructoase. Obtinuta din boabe de cacao din vestul Africii, in principal varietatea Forastero. Amer are fluiditate scazuta de 2 picaturi. Se potriveste perfect cu: Vanilla, Ginger Bread, Curry, Rosemary, Black Cherry, Blackberry, Marron Chestnut, Honey, Hazelnuts, Earl Grey Tea, Bread. Se foloseste cu succes in ganache-urile (ganasurile) de cof
Produs din gama Premium Cacao Barry a brandului Callebaut. Este o ciocolata dark couverture cu un profil delicat de cacao si cu note subtile vegetale. Obtinuta din boabe de cacao din vestul Africii, in principal varietatea Forastero.Fluiditate standard de 3 picaturi. Se foloseste cu succes in umpluturile ganas, modelare, acoperiri. Se potriveste perfect cu: Anise Seeds, Black Cherry, Sour Cherry, Raspberry, Sesame, Coffee.
Produs din gama Premium Cacao Barry a brandului Callebaut. Este o ciocolata cu un gust, aroma si textura perfecte, sustinute de boabele de cacao pure in combinatie cu lapte. Obtinuta in urma unui proces fermier-la-chefs pentru a va oferi tot ce are natura mai bun de daruit, incurajand in acelasi timp longevitatea fermierilor cu experienta in cultivarea arborilor de cacao. Obtinuta din boabe de cacao din vestul Africii, in principal varietatea Forastero. Lactee Superieure este ideala pentru foarte mult
Ciocolată cu lapte moderat dulce, gust pur și intens de cacao și lapte. Ciocolata Alunga este produsa din boabe de cacao din regiunea Ivory, varietatea Forastero, prin procesul inovativ Q-fermentation. Ideala in combinatie cu: Fleur De Sel, Mango, Fructul pasiunii, Zmeura, Whisky, Miere, Caramel, Alune, Nescafe instant, Cafea Espresso. Fluditate standard de 3 picaturi, este recomandata pentru toate tipurile de aplicatii. Ideala pentru: mousse, creme, ganache, umpluturi, filling, praline, tablete, fi
Cacao pudra Rouge Ultime, continut de grasimi 20-22% , de origine din Camerun Fara indoiala, noul N 1 al producatorului Cacao Barry, Rouge Ultime este o pudra de cacao de origine Camerun, care completeaza colectia sa originala Universelle. Aceasta pudra de cacao exceptionala captiveaza prin rosu magnetic de mahon profund si stralucitor, o culoare caracteristica renumitului rosu din Camerun, din surse durabile , de boabe fine de cacao. Rouge Ultime dezvaluie un gust intens si complex de cacao. Notele