Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 80-120g per 1L apa. Dozaj 60-90g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 70-90g per 1L apa. Dozaj 70-90g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 65g per 1L apa. Dozaj pentru 65g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 20-30g per 1L apa. Dozaj 20-30g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta foarte concentrata vanilie MADAGASCAR BOURBON. Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie se poate folosi la moussuri, ganache, orice fel de creme, inghetata. Aceasta pasta de vanilie include si seminte de vanilie ceea ce ofera produsului final o savoare extraordinara. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 20-30g per 1L apa. Dozaj 20-30g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 20-30g per 1L apa. Dozaj 20-30g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 80-120g per 1L apa. Dozaj 60-90g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
RAINBOW PASTES de la IRCA sunt paste de zahar colorate care, datorita formulei lor speciale, sunt extrem de versatile si perfecte atat pentru a acoperi prajiturile si torturile, cat si pentru a crea decoratiuni variate. Culorile disponibile sunt: albastru, verde, rosu, galben, roz, liliac, alb, negru. RAINBOW PASTES au o consistenta intermediara, intre Princess Paste si Pasta Dama Top. RAINBOW PASTES sunt foarte rezistente la schimbari de temperatura si umiditate fara a se crapa, iar elasticitatea lor e
RAINBOW PASTES de la IRCA sunt paste de zahar colorate care, datorita formulei lor speciale, sunt extrem de versatile si perfecte atat pentru a acoperi prajiturile si torturile, cat si pentru a crea decoratiuni variate. Culorile disponibile sunt: albastru, verde, rosu, galben, roz, liliac, alb, negru. RAINBOW PASTES au o consistenta intermediara, intre Princess Paste si Pasta Dama Top. RAINBOW PASTES sunt foarte rezistente la schimbari de temperatura si umiditate fara a se crapa, iar elasticitatea lor e
RAINBOW PASTES de la IRCA sunt paste de zahar colorate care, datorita formulei lor speciale, sunt extrem de versatile si perfecte atat pentru a acoperi prajiturile si torturile, cat si pentru a crea decoratiuni variate. Culorile disponibile sunt: albastru, verde, rosu, galben, roz, liliac, alb, negru. RAINBOW PASTES au o consistenta intermediara, intre Princess Paste si Pasta Dama Top. RAINBOW PASTES sunt foarte rezistente la schimbari de temperatura si umiditate fara a se crapa, iar elasticitatea lor e
RAINBOW PASTES de la IRCA sunt paste de zahar colorate care, datorita formulei lor speciale, sunt extrem de versatile si perfecte atat pentru a acoperi prajiturile si torturile, cat si pentru a crea decoratiuni variate. Culorile disponibile sunt: albastru, verde, rosu, galben, roz, liliac, alb, negru. RAINBOW PASTES au o consistenta intermediara, intre Princess Paste si Pasta Dama Top. RAINBOW PASTES sunt foarte rezistente la schimbari de temperatura si umiditate fara a se crapa, iar elasticitatea lor e
Pasta de Fistic 100% (JOYPASTE PISTACCHIO) Pasta de fistic 100% este un produs alimentar fara adaosuri sau inlocuitori. Pasta de fistic este obtinuta prin macinarea fisticului prajit, pana cand se obtine o pasta aromatizanta omogena. Pasta de fistic este recomandata pentru inghetata, creme de cofetarie si patiserie. Ingrediente : Fistic prajit 100%. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 80-120g per 1L apa. Dozaj 80-120g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Princess Pasta de zahar alba IRCA 2,5 Kg Princess Paste este un fondant special pentru modelare, cu o gama larga de utilizare si cu o culoare exceptional de alba. Datorita formulei sale speciale pe baza de unt de cacao este idela pentru a crea decoratiuni pentru torturi si prajituri, precum si pentru acoperirea torturilor pentru evenimente speciale. Princess Paste se deosebeste de Pasta dama Top si Pasta Dama Pwr avand o consistenta si o plasticitate mai mare, ceea ce o face extremO de potrivita pentr
Princess, Pasta de zahar alba cu Unt de Cacao Princess Paste este un fondant special pentru modelare, cu o gama larga de utilizare si cu o culoare exceptional de alba. Datorita formulei sale speciale pe baza de unt de cacao este idela pentru a crea decoratiuni pentru torturi si prajituri, precum si pentru acoperirea torturilor pentru evenimente speciale. Princess Paste se deosebeste de Pasta dama Top si Pasta Dama Pwr avand o consistenta si o plasticitate mai mare, ceea ce o face extrem de potrivita pe
Spray antilipire la coacere, fara culoare, gust si miros. King de la IRCA este un spray pentru desprindere din forme, eficient si extrem de economic conceput pentru a tapeta si unge tavile, matritele sau recipientele inainte de coacere sau gatit. Spray-ul pentru ungerea formelor si tavilor, previne lipirea alimentelor in timpul coacerii, precum si folosirea excesiva a uleiurilor pentru procesul de coacere. Potrivit pentru fiecare gospodarie, uz casnic, pentru laboratoarele de panificatie sau cofetarie,