Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 70-90g per 1L apa. Dozaj 70-90g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 65g per 1L apa. Dozaj pentru 65g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 20-30g per 1L apa. Dozaj 20-30g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta foarte concentrata vanilie MADAGASCAR BOURBON. Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie se poate folosi la moussuri, ganache, orice fel de creme, inghetata. Aceasta pasta de vanilie include si seminte de vanilie ceea ce ofera produsului final o savoare extraordinara. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 20-30g per 1L apa. Dozaj 20-30g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 20-30g per 1L apa. Dozaj 20-30g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 80-120g per 1L apa. Dozaj 60-90g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
RAINBOW PASTES de la IRCA sunt paste de zahar colorate care, datorita formulei lor speciale, sunt extrem de versatile si perfecte atat pentru a acoperi prajiturile si torturile, cat si pentru a crea decoratiuni variate. Culorile disponibile sunt: albastru, verde, rosu, galben, roz, liliac, alb, negru. RAINBOW PASTES au o consistenta intermediara, intre Princess Paste si Pasta Dama Top. RAINBOW PASTES sunt foarte rezistente la schimbari de temperatura si umiditate fara a se crapa, iar elasticitatea lor e
RAINBOW PASTES de la IRCA sunt paste de zahar colorate care, datorita formulei lor speciale, sunt extrem de versatile si perfecte atat pentru a acoperi prajiturile si torturile, cat si pentru a crea decoratiuni variate. Culorile disponibile sunt: albastru, verde, rosu, galben, roz, liliac, alb, negru. RAINBOW PASTES au o consistenta intermediara, intre Princess Paste si Pasta Dama Top. RAINBOW PASTES sunt foarte rezistente la schimbari de temperatura si umiditate fara a se crapa, iar elasticitatea lor e
RAINBOW PASTES de la IRCA sunt paste de zahar colorate care, datorita formulei lor speciale, sunt extrem de versatile si perfecte atat pentru a acoperi prajiturile si torturile, cat si pentru a crea decoratiuni variate. Culorile disponibile sunt: albastru, verde, rosu, galben, roz, liliac, alb, negru. RAINBOW PASTES au o consistenta intermediara, intre Princess Paste si Pasta Dama Top. RAINBOW PASTES sunt foarte rezistente la schimbari de temperatura si umiditate fara a se crapa, iar elasticitatea lor e
RAINBOW PASTES de la IRCA sunt paste de zahar colorate care, datorita formulei lor speciale, sunt extrem de versatile si perfecte atat pentru a acoperi prajiturile si torturile, cat si pentru a crea decoratiuni variate. Culorile disponibile sunt: albastru, verde, rosu, galben, roz, liliac, alb, negru. RAINBOW PASTES au o consistenta intermediara, intre Princess Paste si Pasta Dama Top. RAINBOW PASTES sunt foarte rezistente la schimbari de temperatura si umiditate fara a se crapa, iar elasticitatea lor e
Princess Pasta de zahar alba IRCA 2,5 Kg Princess Paste este un fondant special pentru modelare, cu o gama larga de utilizare si cu o culoare exceptional de alba. Datorita formulei sale speciale pe baza de unt de cacao este idela pentru a crea decoratiuni pentru torturi si prajituri, precum si pentru acoperirea torturilor pentru evenimente speciale. Princess Paste se deosebeste de Pasta dama Top si Pasta Dama Pwr avand o consistenta si o plasticitate mai mare, ceea ce o face extremO de potrivita pentr
Princess, Pasta de zahar alba cu Unt de Cacao Princess Paste este un fondant special pentru modelare, cu o gama larga de utilizare si cu o culoare exceptional de alba. Datorita formulei sale speciale pe baza de unt de cacao este idela pentru a crea decoratiuni pentru torturi si prajituri, precum si pentru acoperirea torturilor pentru evenimente speciale. Princess Paste se deosebeste de Pasta dama Top si Pasta Dama Pwr avand o consistenta si o plasticitate mai mare, ceea ce o face extrem de potrivita pe
Joycream Donatello este o crema tartinabila cu aroma de ciocolata alba si cocos cu fulgi de cocos si mici bucati de vafa. Isi pastreaza textura cremoasa si moale chiar si la temperaturi de pana la (-15 C). Este excelenta chiar si atunci cand este folosita ca umplutura pentru deserturi refrigerate. Ingrediente : zahar, ulei vegetal (floarea soarelui), Lapte praf degresat, Zer praf, fulgi de cocos 5%, vafa 4% (faina de Grau , ulei vegetal (palmier), sare, extract de malt de Orz , praf de copt: bica
CREMA DE CIOCOLATA TARTINABILA CU CACAO SI PASTA DE ALUNE , ESTE TERMOSTABILA PERFECTA PENTRU UMPLEREA PRODUSELOR DE PATISERIE. SE POATE FOLOSI SI CA INSERTIE DE TORT.
Crema CHOCOCREAM BIANCO INDUSTRY de ciocolata alba tartinabila. Ideala pentru umplutul produselor de patiserie, se poate aromatiza cu paste concentrate sau spuma cu frisca. De asemenea se poate topi si folosi ca si glazura. Varianta de 1 kg este VRAC, ambalajul original are 13 kg.