Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 80-120g per 1L apa. Dozaj 60-90g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 40-50g per 1L apa. Dozaj 40-50g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 40-50g per 1L apa. Dozaj 40-50g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta Aromatizanta Dulce de Leche (JOYPASTE DULCE DE LECHE) 1,2 Kg Pasta aromatizanta recomandata pentru inghetata si creme de cofetarie si patiserie. Gama JoyPaste cuprinde o varietate mare de arome. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 30-40g per 1L apa. Dozaj 30-40g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Pasta aromatizanta Lamaie Verde este recomandata pentru inghetata, creme de cofetarie si patiserie. JoyPaste este o pasta concentrata cu aroma de lime ideala pentru a da gust si culoare la moussuri, ganache, orice fel de creme, inghetata. Produs fara gluten! Dozaj pentru inghetata (gelato): 80 - 120g per 1L apa. Dozaj 60 - 90g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse. Ingrediente : zahar, apa, sirop de glucoza-fructoza, regulator de aciditate: acid citric (E330) - acidul ascorbic (E300), suc de la
Crema cu biscuiti crocanti caramelizati bucati. Interpretare rafinata a deliciosilor biscuiti belgieni Speculoos cu parfum inconfundabil de scortisoara, ideala pentru insertii in torturi, prajituri etc. Isi pastreaza textura moale chiar si la temperaturi joase, motiv pentru care se poate folosi si in inghetata. De asemenea, puteti folosi JOYCREAM SPECULOOS ca crema aromatizanta pentru o inghetata bogata si placut aromatizata. Este conceput pentru a mentine cremositatea si tartinabilitatea la temperaturi
Crema de patiserie cu gust de fructe de padure si iaurt, gata de folosit. Produs de IRCA in Italia Crema cu aroma de fructe de padure si iaurt, gata de utilizare si ideala pentru umplutura si decor inainte si dupa cuptor. Cu o consistenta moale si tartinabila ASEMANATOARE BUDINCII este excelent si ca aroma pentru crema si frisca. Performanta excelenta chiar si la inghet. 6 kg INGREDIENTE: zahar, sirop de glucoza-fructoza, apa, fructe de padure (capsuni, zmeura, afine, mure, coacaze rosii) (12%), lapte c
Crema de patiserie cu gust de portocale, gata de folosit. Produs de IRCA in Italia Crema cu aroma de portocale, gata de utilizare si ideala pentru umplutura si decor inainte si dupa cuptor. Cu o consistenta moale si tartinabila ASEMANATOARE BUDINCII este excelent si ca aroma pentru crema si frisca. Performanta excelenta chiar si la inghet. 6 kg Crema de patiserie cu portocale este o umplutura delicioasa si versatila, asemanatoare unei creme, infuzata cu aroma stralucitoare si citrice a lamailor. Serveste
Premix sub formă de pudră cu aroma de Lamaie special conceput pentru obținerea produselor reci de mousse, bavareze și deserturi reci. Rapid și ușor de utilizat în procesul rece, este un înlocuitor excelent pentru foaia de gelatină. Rezistență la îngheț, garantată. Cantitate: 1 kg.
Glazura Oglinda Neutra Mirror Neutral Glazura Oglinda Neutra se caracterizeaza printr-un finisaj lucios care ramane neschimbat chiar si la temperaturi foarte scazute (-20C), dand astfel produselor un look extrem de elegant. Poate fi folosita si pe suprafete inclinate, fara a aluneca si fara sa isi schimbe aspectul. Recomandata pentru prajituri si torturi, inghetata, creme bavareze, mousse etc. Mod de utilizare : Se ia cantitatea de glazura dorita din ambalaj si se incalzeste in cuptorul cu
Bucatele flakes din ciocolata compound neagra pentru decorarea prajiturilor si torturilor si a diverselor produse de cofetarie, patiserie si brutarie. Produse fara gluten, cu un finisaj lucios impecabil, o grosime de 0.5 mm si o gama larga de utilizari, Scaglietta sur Fondente ajuta la obtinerea unor decoruri deosebite! In domeniul inghetatei, acestea sunt folosite atat pentru decorare, cat si ca ingredient pentru diverse tipuri de inghetata ca Straciatella . Ingrediente : zahar, partial grasimi vege
Ciocolata Gianduia cu Lapte Piemonte Royal Ciocolata cu o plasticitate ridicata care o face potrivita pentru decoratiuni sau foi sau ca umplutura pentru praline. Este, de asemenea, potrivita pentru acoperirea torturilor sau prajiturilor datorita fluiditatii sale excelente. Ciocolata cu lapte cu minim 27% cacao si pasta de alune Ingrediente: zahar, pasta de alune , unt de cacao, Lapte praf integral, masa de cacao, Lapte praf degresat, emulgator lecitina din soia (E302), extract natural de vanilie.
Bastonase Ciocolata Neagra Decoratiuni Vermicelli pentru decorarea deserturilor preferate. Cu aceste decoratiuni veti da o nota festiva oricaror produse de cofetarie, patiserie sau brutarie. Vermicelli Codetta Sur Fondente sunt confectionate din ciocolata compound negru. Produse fara gluten! Diametru de 1 mm, lungimea varieaza intre 3 si 7mm. Suprafata lucioasa a acestor vermicelii ofera deserturilor dvs un finisaj elegant, iar gustul delicat se combina perfect cu toate produsele de cofetar
Pretioase alune prăjite granulatie mare, gata de utilizare. Cu o culoare deschisă si un gust delicat, dimensiune uniformă si fără reziduri de coajă. Alunele devin un ingredient pretios pentru a vă imbogăti creatiile de patiserie. Pachet: 1 kg.
Pretioase alune prăjite granulatie mica, gata de utilizare. Cu o culoare deschisă si un gust delicat, dimensiune uniformă si fără reziduri de coajă. Alunele devin un ingredient pretios pentru a vă imbogăti creatiile de patiserie. Pachet: 1 kg.