Cacao Pudra 20-22%, gust intens de cacao si o culoare mahon rosu in aceasta cacao de cea mai buna calitate a producatorului renumit Valrhona. Finete exceptionala si aroma intensa pentru cele mai delicioase retete gourmet sau pentru ciocolata calda. Ingrediente : Pudra de cacao, corectori de aciditate: carbonati de potasiu. Procent de grasimi: 21%. Se recomanda pentru orice fel de deserturi si retete gourmet, de la trufe, briose, cupcakes, fursecuri pana la ciocolata calda si alte bauturi pe baza de ca
Cremoasa si gustoasa, Ciocolata Dulcey este o ciocolata alba cu 32% unt de cacao, delicata, cu o culoare usor aurie. Primele note sunt untoase si nu foarte dulci, urcand gradual la arome subtile de paine cu sare. Cristophe Michalak, Master pastry chef, ne vorbeste despre Dulcey : Este pur si simplu magica si incredibila: o iubesc! Cred ca este ciocolata pe care o folosesc cel mai mult in acest moment. Recomandata pentru urmatoarele aplicari: Acoperire, Modelare, Tableta, Mousse, Creme si Ganas, Ingh
Strawberry Inspiration combina aroma intensa a pudrei de capsuni cu textura unica a ciocolatei. Inspiration este prima gama de couverture cu fructe a brandului francez de ciocolata premium Vallrhona, creata cu arome si culori naturale. Intreaga gama poate fi folosita la fel ca orice alta ciocolata din portofoliul brandului Valrhona. Recomandata pentru: Tablete de ciocolata, Mousse, Mix creme si ganas. Optim recomandata pentru modelari. Se combina foarte bine cu: Cocos, Lamai, Anason, Coriandru, Menta,
Note de caramel si unt sarat, CARAMELIA este o ciocolata cu lapte exceptionala, cu gust puternic de lapte si aroma de caramel sarat. Se combina foarte bine cu: citrice, fructe exotice, alune de padure, arahide, cardamon, cagea, ghimbir, biscuiti, fursecuri, unt sarat, susan. Recomandata pentru urmatoarele aplicari: Modelare, Tableta, Mousse, Creme si Ganas, Inghetata si Sorbet. Optim recomandata pentru modelari. Depozitare: incaperi racoroase si uscate, ferita de razele soarelui, temperaturi 16-18 C. D
Guanaja Lactee, gustul proaspat al ciocolatei cu lapte! Ne aduce aminte de ciocolata cu lapte din copilarie, cu un gust perfect echilibrat intre cacao si lapte. Este una din retetele couverture cele mai vechi ale producatorului francez de ciocolata premium Valrhona. Usor de manevrat, pliabila si versatila, cu un continut scazut de zahar si arome pronuntate, permite realizarea deserturilor integral din aceasta ciocolata, fara alte combinatii. Albert Escobar (Meilleur Ouvrier de France si Maestrul de pat
Valrhona Fructul Pasiunii Ciocolata Fructul Pasiunii combina aroma intensa a fructului pasiunii cu textura unica a ciocolatei albe. Valrhona Inspiration Passion este o specialitate pe baza de unt de cacao si suc din fructul pasiunii. Este prima gama de couverture cu fructe a brandului francez de ciocolata premium Vallrhona, creata cu arome si culori naturale. Intreaga gama poate fi folosita la fel ca orice alta ciocolata din portofoliul brandului Valrhona. Recomandata pentru: Tablete de ciocolata, Mou
Valrhona Araguani chipsuri de ciocolata neagra veritabila. Creata pentru o gama larga de utilizare, de la coacere la fabricarea tabletelor de ciocolata si decoratiuni. O ciocolata neagra, delicioasa din gama producatorului francez de ciocolata premium Valrhona, cu note bogate si complexe de coacaze, castane si lemn dulce. Este o ciocolata de origine unica (single origin), creata dintr-o selectie de boabe de cacao fine din Venezuela. Se combina foarte bine cu fructe uscate, cafea, turta dulce, vanilie.
Cuvertura Ciocolata Neagra veritabila cu 70% cacao - Guanaja In 1986, Valrhona a creat cea mai amara ciocolata din lume cu 70% cacao. A fost cu adevarat o realizare remarcabila! Continutul ridicat de cacao a necesitat o reevaluare completa a modului in care se faceau lucrurile. Aici a inceput selectia precisa de cacao, deoarece, cu o proportie atat de mica de zahar, nu exista nimic pentru a masca imperfectiunile. Cacao a fost, prin urmare, selectata in functie de profilul sau aromatic pentru a crea amest
Napaj Neutru, Glazura Neutra, Absolu Cristal, Glasaj Clar Absolu Cristal are gust perfect neutru si este foarte simplu de folosit. Textura versatila il face ideal pentru glasaje decorative, cu o stralucire exceptionala si finisare perfecta. Valrhona Absolu Cristal este o glazura neutra si transparenta, gata de folosit pentru o finisare fara cusur, la cald sau la rece. Asigura un glasaj frumos si de durata, ingheata si se dezgheata cu rezultate perfecte de fiecare data. Absolu Cristal este ingedientul d
Ciocolata Inspiration Fructul Pasiunii- VALRHONA 3KG
Ciocolata Alba Caramelizata Dulcey 32% - VALRHONA 3KG